Inovačné vzdelávanie - Glavatskich, Maria
Inovačné vzdelávanie. Inovačná vysoká škola. Vedecké znalosti a ekonomika. Infraštruktúra inovačného vzdelávania. Inovačné vzdelávanie v Ruskej federácii. Súťaž vysokých škôl.