Výroba bude riadiť človeka - Hricová, Romana
Význam a využitie RFID technológie. Všeobecná charakteristika RFID technológie. Komponenty RFID systému. Rádiofrekvenčný (RF) subsystém. Charakteristika a fungovanie podnikového subsystému. Možnosti využitia RFID technológie vo výrobnej logistike. Model využitia RFID vo výrobe. RFID ako základ pre budúce aplikácie.