Navigačné systémy - Beníček, Martin
Krátka história navigačných systémov. História GPS. Diferenciácia činnosti GPS. Navigácia v každodennom živote. Automobilové navigácie. Charakteristika troch porovnateľných modelov GPS. Navigácie pre motocykle. Alternatívne riešenia navigačných systémov pochádzajúce z Európy, Ruska a Číny.