Ani veľmoci nemajú ustlané na ružiach - Moravčík, Tomáš
Pyramída problémov slovenskej logistiky. Nedostatočná infraštruktúra. Problematika alokácie zdrojov - koncentrácia logistických aktivít v jednej oblasti. Otázka pracovnej sily v logistike. Logistika s pridanou hodnotou.