Zdraví zaměstnanci, zdravý podnik - Přikryl, Jan
Zamestnávatelia síce nemôžu prevziať celkovú zodpovednosť za zdravie svojich zamestnancov, môžu im však pomôcť nasmerovať ich životy zdravším smerom. Obidvom stranám to pomôže k vyššej efektivite a spokojnosti.