Nevšední zážitek : nový trend v benefitech - Přikryl, Jan
V Česku sa stále viac peňazí dáva na neobyčajné zážitky zamestnancov vo firmách. Firmy si uvedomujú dôležitosť budovania dobrých vzťahov so svojimi zamestnancami, ale i klientami. Skúsenosti podnikov potvrdzujú tento trend.