Stanovenie hodnoty podľa medzinárodných štandardov - Harumová, Anna, 1955-
Základné princípy ohodnocovania majetku podnikov v Slovenskej republike. Princíp ohodnocovania na základe trhu. Záverečná hodnota podľa štandardov. Ohodnocovanie podľa EVS (European valuation standards).