Udržitelný rozvoj - matematický aparát - Mihola, Jiří
Vymedzenie podstaty udržateľného rozvoja a jeho definícia. Previazanosť aktivít, časové meškanie, nepriame pôsobenie a spätné väzby. Matematický aparát. Piliere - ekonomický, sociálny a environmentálny.