Internet zcela nenahradí "živé" konference - Přikryl, Jan
Aj keď sa využívajú nové technológie, neznamená to, že tradičné konferencie zamieria "na smetisko dejín", môžu totiž ponúknuť aj ďalšiu pridanú hodnotu založenú na osobnom kontakte a stretávaní sa tvárou v tvár.