Špecifické prístupy pri znaleckej činnosti v Slovenskej republike - Harumová, Anna, 1955-
Znalecká činnosť v SR upravená zákonom o znalcoch a tlmočníkoch. Znalecký odbor Ekonomika a riadenie podnikov. Metódy ohodnocovania majetku podnikov v SR. Znalecký odbor Ekonómia a manažment. Špecifický prístup znalcov v daňovom konaní. Vyčíslenie vzniknutej škody a ušlého zisku.