Charakter vplyvu faktorov ekonomického rastu - Chajdiak, Jozef
Analýza firemného vývoja ekonomického rastu na príklade spoločnosti Železiarne Podbrezová, a.s.. Vplyv extenzitného a intenzitného faktora rastu.