Kvalitu treba chrániť - Kačeňák, Igor
Obalová technika má rozhodujúci podiel na obrovskom rozmachu svetového obchodu za posledných 50 rokov. Obal je základ obchodu a bezpečnosti výrobkov. Predpoklad kvality výrobku. Bionika v obalovej technike. Maximálna ochrana spotrebiteľa. Bezpečnosť výrobkov a marketing.