Outsourcing moderných firiem - Halagová, Lýdia
Vymedzenie pojmu outsourcing. Nová podoba pracovného trhu. Kritériá pre rozhodovanie o reštrukturalizácii firmy pomocou outsourcingu. Zmysel outsourcingu. Európsky a svetový výskum outsourcingu.