O budúcnosti jadra - Hübel, Jozef
Tretie Európske jadrové fórum v Bratislave hľadalo energetické východiská Európy, ale aj Slovenska. Význam jadrovej energetiky nielen pre Slovensko, ale aj krajiny Európskej únie (z príhovoru premiére Róberta Fica). Rozhodnutie slovenskej vlády o dostavbe tretieho a štvrtého bloku Mochoviec. Bezpečnostné požiadavky pre jadrové elektrárne.