Orientácia na podnikateľstvo vo výučbe Oddelenia ekonómie a manažmentu podnikania Ústavu manažmentu na FEI Slovenskej technickej univerzity v Bratislave - Zajko, Marián
Problematika podnikateľstva vo výučbe predmetov Ekonómia, Podnikové hospodárstvo, Podnikateľský manažment a marketing, Účtovníctvo, Ekonomické a právne princípy v telekomunikáciách, Podnikanie malých a stredných podnikov, Podniková informatika a podnikanie, Finančný manažment. Spolupráca s podnikateľskou praxou. Vízia študijného programu zameraného na orientáciu študentov na podnikateľstvo.