Manažment informačnej bezpečnosti - Matúšová, Dominika
Východiská manažmentu pri rozhodovaní o zavedení systému manažérstva informačnej bezpečnosti. Základné vzťahy systému manažérstva informačnej bezpečnosti. Komplexné premisy systému manažérstva informačnej bezpečnosti. Personálne zabezpečenie systému manažérstva informačnej bezpečnosti. Implementácia bezpečnosti. Bezpečnostný monitoring a kontrola.