Modernizovaný hotel môže ľudí prilákať - Voštenáková, Zuzana
Potreba realizácie zmien v hoteli. Zmeny v hoteli ako príjemné oživenie pre stálych zákazníkov. Kedy sa hotel opotrebuje. Príprava na zmeny. Do čoho hotelieri najčastejšie investujú, aby obstáli v konkurencii. Potreba odlíšiť sa. Zážitky a prekvapenia pre hostí. Zvýšenie kvality služieb. Fluktuácia zamestnancov v hotelierstve.