Analýza inflačného procesu v SR - Goga, Marián
Analýzu niektorých súvislosti, ktoré v zásadnej miere vplývajú na konvergenčný proces Slovenska k EMÚ. Analýza inflačného procesu v SR. Jadrová a čistá inflácia a inflácia meraná harmonizovaným indexom spotrebiteľských cien.