Spotrebiteľ a ochrana jeho práv - Vančová, Katarína
Ochrana spotrebiteľa ako organická súčasť spotrebiteľskej politiky. Ochrana práv spotrebiteľa v legislatíve Slovenskej republiky. Výklad zákona o ochrane spotrebiteľa.