Děti ve středu zájmu marketérů - Šilerová, Lenka
Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo zistiť postoj detí ku značkám a priniesť základné informácie o ich mediálnom správaní. Deti a nákupy - samostatne, alebo z rodičmi. Deti a peniaze - čo si kupujú z vreckového. Deti, značky a reklama.