Coca-Cola aneb příběh jednoho nápoje - Klinková, Zuzana
Liek proti tráviacim ťažkostiam - základ vzniku Coca-Coly. Coca-Cola považovaná mnohými za jednu z najbezpečnejších potravín, ktorá však nezodpovedá zásadám zdravého životného štýlu. Reklamy a slogany na Coca-Colu. Coca-Cola spojená s Vianocami. Vysoký obsah cukru v Coca-Cole a obezita detí. Záväzok spoločnosti neumiestňovať reklamu na Coca-Colu do programov určených pre deti do 12 rokov.