Zmeny v účtovnom zobrazení rezerv v účtovníctve podnikateľov a vymedzených subjektov verejnej správy - Ivančíková, Jana
Vymedzenie rezerv a spôsob ich účtovania. Účtovné zobrazenie rezerv v účtovníctve podnikateľov od 1. 1. 2007. Príklady účtovného zobrazenia rezerv v podnikateľskom sektore. Účtovné zobrazenie rezerv v účtovníctve vymedzených subjektov verejnej správy od 1. 1. 2008. Príklady účtovného zobrazenia rezerv vo verejnej správe.