Banke stačí tucet, ale netuctových klientov - Škriniar, Pavel, 1979-
S Karlom Burešom aj o odolávaní neštandardným situáciám. Začiatky u nového zamestnávateľa. Budovanie značky na Slovensku. Finančná kríza. Budúcnosť na Slovensku.