Outsourcing IT v pôrodných bolestiach - Oravec, Jozef
Trend externého zamestnávania IT špecialistov na Slovensku. Možnosti zabezpečenia fungovania IT vo firme. Dôvody a výhody outsourcingu IT. Prínosy outsourcingu IT pre firmu. Neopodstatnené obavy o bezpečnosť.