Informácie si vyžadujú primeranú ochranu - Brezovský, Jozef
Problematika spoľahlivej ochrany firemných informácií. Investície do bezpečnosti IT systému. Identifikácia vlastných aktív. Analýza potenciálnych hrozieb. Informačná bezpečnosť zabezpečená prostredníctvom troch činností - autentifikácia, autorizácia a accounting. Inteligentné siete, ktoré sa dokážu dynamicky brániť útokom a neautorizovaným prístupom.