Filozofia, význam a uplatnenie štandardov IAASB na zákazky - Kareš, Ladislav
Rada pre medzinárodné štandardy pre audit a uisťovacie služby (IAASB) a jej činnosť. Štandardy IAASB. IAASB pripravuje aj štandardy na kontrolu kvality pre firmy a tímy v oblasti auditu, uisťovacích a súvisiacich služieb. Medzinárodné audítorské štandardy.