Aj firmy niekedy chcú požičať - Brezovský, Jozef
Bankové produkty na preklenutie krátkeho obdobia platobnej neschopnosti podniku. Individuálny prístup banky k podniku. Kontokorentný úver. Bonita klienta a jeho investičný zámer ako rozhodujúce faktory poskytnutia úveru. Produkty prevádzkového financovania.