Na odpade sa dá aj zarábať - Brezovský, Jozef
Regulácia zaobchádzania s odpadom zákonom o obaloch a zákonom o odpadoch. Stanovenie povinnej osoby. Plnenie limitov recyklácie a evidencia odpadu. Drevo sa zatiaľ nerecykluje. Triedenie odpadu.