Projection of contact centre CRM for praxis - Naščáková, Jana
CRM (Customer relationship management) pomáha spoločnosti optimalizovať vzťahy so zákazníkmi integrovaním marketingu, predaja a služieb. CRM pre kontaktné centrum. Komponenty kontaktného centra CRM. Kontaktné centrum CRM v praxi.