Poznať firmu zvnútra i zvonka je na nezaplatenie - Škriniar, Pavel, 1979-
S Markom Tomašovičom aj o vplyve krízy na obchod a správanie klientov. Finančná kríza a poisťovníctvo. Kríza a hospodárenie poisťovne. Externé sprostredkovateľské siete. Kapitálové verzus investičné poistenie.