Manažéri potrebujú kvalitný servis - Oravec, Jozef
Celosvetový trend v budovaní podniku orientovaný na zvyšovanie kvality, znižovanie nákladov a zvyšovanie produktivity. Kontroling - nástroj dosahovania naplánovaných cieľov. Nový spôsob myslenia riadiacich pracovníkov. Vzťah medzi manažmentom a kontrolingom. Podpora riadenia kvalitným informačným systémom. Operatívny a strategický kontroling.