Také príbuzné a predsa vzdialené - Škriniar, Pavel, 1979-
Dôchodkové sporenie v druhom a treťom pilieri. Stabilita počtu klientov. Odpočítateľná položka. Záujem o doplnkové sporenie. Výnosy, poplatky a administratíva.