Význam audítorskej dokumentácie v kontexte ISA 230 - Krišková, Petra, 1981-
Audítorská dokumentácia - záznam o zrealizovaných audítorských postupoch, o získaných relevantných audítorských dôkazoch a o záveroch, ku ktorým audítor dospel. Vzhľadom na skutočnosť, že audítorská profesia je profesia pôsobiaca vo verejnom záujme a audítor je zodpovedný za vyjadrenie názoru na účtovnú závierku, má audítorská dokumentácia obrovský význam. Audítor je povinný uchovávať audítorskú dokumentáciu po dobu 10 rokov odo dňa skončenia auditu.