Zverejňovať sa zatiaľ nebude - Škriniar, Pavel, 1979-
Transparentnosť v štatistikách o sprostredkovateľských sieťach. Zverejňovanie hospodárskych výsledkov finančných inštitúcií. Dôležitosť transparentnosti.