Účtovanie v developerských spoločnostiach - Máziková, Katarína
V príspevku sa autorky snažili poukázať, aké časté otázky vznikajú v praxi v developerských spoločnostiach, ako majú tieto spoločnosti účtovať o svojich projektoch. Kedy by mali účtovať o výrobkoch, kedy o zákazkovej výrobe, kedy o dlhodobom majetku prípadne kedy o poskytovaní služieb.