Komunikačné zručnosti manažérov malých a stredných podnikov v SR a metódy ich rozvoja - Szarková, Miroslava, 1951-
Vnútropodniková (interná) komunikácia ako významná zložka konkurencieschopnosti podniku. Výsledky monitoringu využívania metód rozvoja komunikačných zručností manažérov malých a stredných podnikov v SR.