Methods and ideas for designing supply chain - Reiff, Marian, 1978-
Návrhy (projekty) distribučných sietí. Metódy a nápady pre projektovanie dodávateľskej siete. Riadenia dodávateľského reťazca. Dizajn dodávateľského reťazca.