Verejné umenie v procesoch verejného rozhodovania - Duchová, Zuzana
Umenie ako alternatívna metóda priestorového plánovania. Význam umenia pri verejnom rozhodovaní. Umenie v službách aktivizmu v Bratislave. Umenie ako nástroj zapájania komunít. Občianske aktivity v oblasti regenerácie prostredia. Umenie vo verejných priestoroch.