Dlhodobé pohľadávky a záväzky (oceňovanie, účtovanie a vykazovanie v účtovníctve podnikateľov v SR) - Maděra, František
Genéza súčasného stavu a perspektíva slovenskej legislatívnej úpravy oceňovania, účtovania a vykazovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov podnikateľov. Informácia o problematických aspektoch ich oceňovania, účtovania a vykazovania v súčasnej hodnote.