Reklamné výdavky duopolu - Mikušová, Nora, 1978-
Popísanie modelu oligopolu pri zavádzaní nového produktu na trh. Zjednodušujúce predpoklady pre model boli prijaté. Model oligopolu bol následne zjednodušený a na jeho riešenie bol použitý algoritmus, ktorý popisujú vo svojej práci Teng a Thompson.