Európsky trh v období neistoty - Smíšek, Jaroslav
Vysoký dopyt po distribučných priestoroch po celej Európe. Rast záujmu o Slovensko a pobaltské krajiny. Posilnenie špekulatívneho developmentu. Lacnejšie lokality vo výhode. Distribučné srdce Európy - Belgicko, Holandsko a severné Francúzsko. Štúdia porovnávajúca európske krajiny z hľadiska atraktivity pre logistické aktivity.