Nové pohľady na verejnú správu vo vyučovacom procese - Kokles, Mojmír
Aspekty sprostredkovávania poznatkov vo výučbe informatických predmetov na študijnom odbore Verejná správa a regionálny rozvoj. Prezentácia predmetov v pedagogickej praxi. Vplyv procesného prístupu a tvorby informačnej podpory pomocou typového aplikačného softvéru vo verejnej správe na riadenie výučby.