Porovnanie Mundellových - Flemingových modelov vybraných európskych krajín - Páleník, Viliam
Definícia Mundell - Flemingovho modelu (MF model). Analýza na základe modelu malej otvorenej ekonomiky. Zoznam 21 krajín a výsledky aplikácie MF modelu. Signifikantnosť sklonu k spotrebe a k investíciám a jeho výška podľa krajín.