Vývoj slovenskej ekonomiky v roku 2007 a vybrané výsledky prognózy jej vývoja v roku 2008 - Haluška, Ján
Analýza vývojových tendencií vybraných makroekonomických ukazovateľov ekonomiky SR v roku 2007 a na začiatku roka 2008. Vnútropolitické aspekty a rizikové oblasti ekonomického vývoja. Očakávaný vývoj daných ukazovateľov v roku 2008 s výhľadom do roku 2011.