Keď sa za nás rozprávajú systémy - Bartíková, Miroslava
EDI (Electronic data interchange) - dnes už nepostrádateľná elektronická výmena dokumentov medzi počítačmi. Priama komunikácia informačných systémov, ktoré si môžu nepretržite odovzdávať obchodné dokumenty, faktúry, objednávky. Hlavný cieľ tejto komunikácie. Štandardy elektronickej komunikácie. Úspora nákladov a náhrada papierových dokumentov.