Příklady úspěšných aplikací e-learningu do vzdělávacího procesu na středních a vysokých školách v ČR - Eger, Ludvík
Príklady využitia e-learningu pre podporu výučby na stredných školách a úlohu ICT koordinátorov na SŠ. E-learning na univerzitách v ČR. Ukážka podpory vzdelávania študentov so zdravotným obmedzením, podpora celoživotného vzdelávania ale aj interuniverzitné štúdium.