Výstavnictví zvyšte své šance na úspěch - Zumrová, Lucie
Význam veľtrhu medzi ostatnými nástrojmi marketingového mixu. Stanovenie cieľov účasti na veľtrhu. Expozícia ako okno do firmy. Rozhodujúci prvý dojem. Zhodnotenie účasti podniku na veľtrhu. Kontrola úspešnosti.