Multimediální aplikace: zvyšování kvality vzdělávání - Milková, Eva
Význam a prínos využitia multimediálnych aplikácií pri štúdiu. Vhodnosť ich zaradenia do výučby, predovšetkým pre znázorňovanie , vizualizáciu a testovanie prednášajúcej látky. Výhody uplatnenia digitálnych vzdelávacích objektov pri príprave študijných materiálov.