Moderné prístupy vo využívaní IKT v oblasti riadenia škôl a školských zariadení - Burianová, Mária
Využívanie informačno-komunikačných technológií v oblasti riadenia škôl a školských zariadení a zvyšovanie počítačovej gramotnosti riadiacich pracovníkov a učiteľov škôl a školských zariadení.