Obchod a spotreba v období globalizácie - Francová, Zuzana, 1971-
Základné funkcie obchodu. Dominantné postavenie maloobchodných podnikov v obchode. Spotreba tovarov a služieb. Spotreba a kvalita života. Spotreba slovenských domácností. Štruktúra výdavkov domácností krajín V4 (2000 a 2005). Spotreba domácností vo vybraných krajinách EÚ (2005).